lördag 11 september 2010

Framåt!CUL DE SAC 18/9 gäst-dj:s ULTRA EL! (Happiness) och Per Johansson (Kissing Mirrors, Friendly Noise)

Lördagen den artonde denna månad tar Cul de Sac ånyo över Landet med en kväll av sprudlande psykedelia, spännande filmfunk, lysten prog och annat som får kroppen att bölja och sinnena att expandera!

Vi har kvällen till ära bjudit in två gäst-dj:s:

ULTRA EL! (Happiness, Estroboscorpio)
ULTRA EL! alias Oskar Moberg är med egna ord musiknörd generellt och diskriminerar varken jazz, lo-fi-punk, library-funk eller Philip Glass. Han spelar trummor i bandet Happiness (http://www.myspace.com/sthlmhappiness), orgel och synt i Estroboscorpio (http://www.myspace.com/estroboscorpio) och allehanda elektronik i soloprojektet ULTRA EL! (http://www.myspace.com/ultrael), som han också tagit som dj-alias. På lördag ska han spela ”en hel del librarygrejer, prog och psych och funkig jazz”.

Per Johansson (Kissing Mirrors, Friendly Noise)
Per Johansson är popkulturmogul och älskare av både det demoniska, det sublima och det ofrivilligt arty. Han var under 90-talet involverad i musiktidningen och skivbolaget Benno och har under 2000-talet varit ideologisk hjärna bakom bandet Kissing Mirrors (http://www.myspace.com/kissingminors) samt medverkar i nättidskriften Friendly Noise (http://www.friendlynoise.se/). Han säger att han på lördag ska spela ”kristen folk, 60- och 70-talsbrudar och åtminstone en öststatsproglåt”.

Gratis inträde och glöm inte CASH ONLY!

(finns dock bankomat precis utanför)

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar